Volkswagen UP! 1.0 move up BlueMot 1ste Eigenaar 15LMV Airco NAP

€ 7.950,-

Bouwjaar 11-09-2014
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 94.196 km
Deuren 5
Kenteken 9-XKT-33 Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 44 kW (60 pk)

Volkswagen UP! 1.0 move up BlueMot 1ste Eigenaar 15LMV Airco NAP


€ 7.950,-

Algemeen

Bouwjaar 11-09-2014
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 94.196 km
Deuren 5
Kenteken 9-XKT-33 Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 44 kW (60 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf van Boven Erica
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Pannekoekendijk 36
Postcode 7887 EX
Plaats Erica
Provincie Drenthe
Land Nederland
Telefoon +31 (0)591 - 301441 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autofirst-vanboven.nl/
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • metallic lak
  • radio/cd speler
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

De Volkswagen Up! 1.0 move up! BlueMotion uit 2014 bij Autobedrijf van Boven Erica is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compacte en zuinige auto. Met slechts 1 eigenaar is deze auto goed onderhouden en heeft hij een kilometerstand van 94196. De auto wordt aangedreven door een 1.0 benzinemotor en heeft een vermogen van 60 PK, waardoor hij zowel wendbaar in de stad als comfortabel op de snelweg is.

De zwarte kleur van deze Volkswagen Up! geeft hem een stijlvolle uitstraling, en in combinatie met de 15" lichtmetalen velgen en chroom delen exterieur ziet hij er modern en sportief uit. Dankzij de 5 deuren is instappen en uitstappen gemakkelijk, en de bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar voor optimaal comfort tijdens het rijden.

Veiligheid staat voorop in deze Volkswagen Up!, met hoofd airbags aan de voorzijde die bescherming bieden bij een aanrijding. Daarnaast is de auto uitgerust met een bandenspanningscontrolesysteem, zodat je altijd op de hoogte bent van de conditie van je banden. Het stuur is verstelbaar, waardoor je deze naar wens kunt afstellen voor een optimale rijpositie.

De metallic lak zorgt voor een luxe uitstraling en beschermt de carrosserie tegen weersinvloeden. Met zijn compacte formaat en zuinige motor is deze Volkswagen Up! ideaal voor dagelijks gebruik in de stad of voor langere ritten op de snelweg. De combinatie van comfort, stijl en betrouwbaarheid maakt van deze auto een aantrekkelijke optie voor zowel particuliere als zakelijke rijders.

Neem vandaag nog contact op met Autobedrijf van Boven Erica om meer te weten te komen over deze Volkswagen Up! 1.0 move up! BlueMotion. Met zijn complete uitrusting en uitstekende staat is hij klaar voor vele kilometers rijplezier. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de kwaliteiten van deze compacte hatchback.

Al ruim 75 jaar is Autobedrijf van Boven Erica een begrip in Erica. En het betrouwbare adres voor uw onderhoud en verkoop voor zowel gebruikte als nieuwe auto's. Gespecialiseerd in Mini , Bmw en Mitsubishi. Na een dealerschap van ongeveer 25 jaar hebben wij genoeg kennis, ervaring en apparatuur van dit merk in huis om ons de Mitsubishi specialist te kunnen noemen. Tegenwoordig kunt u voor alle merken (nieuw en gebruikt) bij ons terecht.
Op onze occasions boven € 4500.- krijgt u 3 maand garantie motor & versnellingsbak (tenzij anders vermeld)
Optioneel Servicepakket € 495,-
APK keuring * Onderhoudsbeurt ( Olie & oliefilter ) * Wassen & stofzuigen * Technische controle * Kentekenregistratie * Vrijwaren inruilauto * 6 Maand garantie op motor en versnellingsbak
Full Servicepakket 12maand € 999,-
Pechhulp heel Europa 12mnd incl woonplaatsservice (Mobiliteitsgarantie) Nieuwe APK keuring * Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave * Controle distributieriem & vervanging wanneer nodig * Poetsen in & exterieur * Technische controle * € 25,- Brandstof *Kentekenregistratie en Vrijwaren inruilauto * 12 maanden B

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Volkswagen Up! | Kartoffeln met pizza

Kartoffelen met pizza, dat klinkt als een ongebruikelijke combinatie. Toch is dat de combinatie waarmee Volkswagen de markt voor kleine auto's definitief wil veroveren. Traditioneel zijn het de Italiaanse fabrikanten die meesters zijn in het bouwen van kleine, begeerlijke autootjes. Duitsers bouwen grote, degelijke auto's. De Up moet beide nu combineren: de compacte afmetingen en pittige prestaties van een Italiaan met Duitse degelijkheid.

Autotest | Volkswagen Up! Kartoffeln met pizza

De Volkswagen Up! combineert Duitse degelijkheid en Italiaanse vormgeving. Met de Up! wil VW eindelijk doorbreken in het A-segment en de auto heeft alle kwaliteiten in huis om dat waar te maken.

Plus

  • wendbaar, overzichtelijk en vlot
  • zeer zuinig
  • moderne, bruikbare techniek

Min

  • hoedenplank scharniert niet mee met achterklep
  • trage werking en onhandige bediening navigatiesysteem
  • stuurwiel alleen in hoogte verstelbaar, niet in afstand tot de bestuurder

Conclusie

Kartoffeln (aardappelen) met pizza klinkt misschien als een onsmakelijke combinatie. Duitse degelijkheid in combinatie met Italiaanse flair klinkt heel wat aantrekkelijker en dat is precies wat de Volkswagen Up! biedt. Volkswagens nieuwe instapmodel is door een Italiaan getekend en voelt zich helemaal thuis in druk stadsverkeer.

Dankzij de nuchtere Duitse inbreng is de Up! degelijk gebouwd en is er veel aandacht voor veiligheid en milieuvriendelijkheid. Terwijl Volkswagen zeer succesvol is in bijna alle segmenten van de automarkt, is dat in het laagste segment (met de Lupo en Fox) nooit gelukt. De Up! heeft alles in zich om Volkswagen het succes te brengen dat met de voorgangers uitbleef.

Deel deze advertentie