Mini Countryman John Cooper Works ALL4 306Pk Automaat Full Options

€ 48.995,- incl. BTW

Bouwjaar 20-01-2022
Categorie MPV
BTW / Marge BTW Financieren
Kmstand 87.015 km
Deuren 5
Kenteken GD-V1-8J Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud 1.998 cc
Vermogen 225 kW (306 pk)

Mini Countryman John Cooper Works ALL4 306Pk Automaat Full Options


€ 48.995,- incl. BTW

Algemeen

Bouwjaar 20-01-2022
Categorie MPV
BTW / Marge BTW Financieren
Kmstand 87.015 km
Deuren 5
Kenteken GD-V1-8J Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud 1.998 cc
Vermogen 225 kW (306 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf van Boven Erica
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Pannekoekendijk 36
Postcode 7887 EX
Plaats Erica
Provincie Drenthe
Land Nederland
Telefoon +31 (0)591 - 301441 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autofirst-vanboven.nl/
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • boordcomputer
  • lichtmetalen velgen
  • navigatiesysteem

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Bent u op zoek naar een krachtige en stijlvolle SUV die van alle gemakken is voorzien? Dan moet u zeker een kijkje nemen naar deze prachtige MINI Countryman John Cooper Works ALL4 uit 2022. Met zijn indrukwekkende specificaties en luxe opties is dit een auto die zeker de aandacht trekt.

Deze MINI Countryman is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur en heeft een krachtige benzine motor met een vermogen van maar liefst 306 PK. Met een inhoud van 2,0 liter en 16 kleppen levert deze motor topprestaties en zorgt voor een geweldige rijervaring. Met een kilometerstand van 87015 is deze auto nog in topconditie en klaar voor vele avonturen op de weg.

Het comfort-toegangssysteem maakt het mogelijk om gemakkelijk in en uit te stappen, terwijl het sluit- en startsysteem het rijden nog aangenamer maakt. Daarnaast is deze MINI Countryman voorzien van het Connected Navigation Plus-uitrustingspakket, waardoor u altijd de juiste route vindt en moeiteloos uw bestemming bereikt.

Een van de handige functies van deze auto is het rijassistent-systeem Verkeerstekenherkenning, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele rit. Met dit systeem worden verkeersborden herkend en weergegeven, zodat u altijd op de hoogte bent van de geldende snelheidslimieten en andere verkeersregels.

Daarnaast beschikt deze MINI Countryman over het Service-systeem Remote Services, waarmee u op afstand verschillende functies van de auto kunt bedienen en informatie kunt opvragen. Dit zorgt voor extra gemak en controle over uw voertuig, waar u ook bent.

Met zijn sportieve uitstraling, luxe opties en krachtige prestaties is deze MINI Countryman John Cooper Works ALL4 een echte eyecatcher op de weg. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige auto en ontdek zelf alle voordelen en mogelijkheden die deze MINI te bieden heeft.

Al ruim 75 jaar is Autobedrijf van Boven Erica een begrip in Erica. En het betrouwbare adres voor uw onderhoud en verkoop voor zowel gebruikte als nieuwe auto's. Gespecialiseerd in Mini , Bmw en Mitsubishi. Na een dealerschap van ongeveer 25 jaar hebben wij genoeg kennis, ervaring en apparatuur van dit merk in huis om ons de Mitsubishi specialist te kunnen noemen. Tegenwoordig kunt u voor alle merken (nieuw en gebruikt) bij ons terecht.
Op onze occasions boven € 4500.- krijgt u 3 maand garantie motor & versnellingsbak (tenzij anders vermeld)
Optioneel Servicepakket € 495,-
APK keuring * Onderhoudsbeurt ( Olie & oliefilter ) * Wassen & stofzuigen * Technische controle * Kentekenregistratie * Vrijwaren inruilauto * 6 Maand garantie op motor en versnellingsbak
Full Servicepakket 12maand € 999,-
Pechhulp heel Europa 12mnd incl woonplaatsservice (Mobiliteitsgarantie) Nieuwe APK keuring * Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave * Controle distributieriem & vervanging wanneer nodig * Poetsen in & exterieur * Technische controle * € 25,- Brandstof *Kentekenregistratie en Vrijwaren inruilauto * 12 maanden Bo

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Mini Countryman (2010 - 2017) | De MINI die alles kan

De MINI Countryman is de eerste MINI die langer is dan vier meter. Het is ook de eerste MINI met vier deuren, vier volwaardige zitplaatsen en een enorme bagageruimte. Daarbij heeft deze Countryman een verhoogd onderstel en is de auto leverbaar met vierwielaandrijving. Wat wil MINI met deze alleskunner? En wie zit er op te wachten?

Autotest | Mini Countryman (2010 - 2017) De MINI die alles kan

Een echte MINI, maar dan ruimer en desgewenst terreinwaardig. Met de Countryman biedt MINI een smaakvol alternatief voor de SUV met betere rijeigenschappen en hogere kwaliteit. Erg duur, dat wel.

Plus

  • heel veel rijplezier
  • ziet er veel beter uit dan een SUV

Min

  • matige klank optioneel Harman/Kardon audiosysteem
  • forse prijs

Conclusie

Menigeen wil een MINI, maar lang niet iedereen koopt ook een MINI. Dat komt onder andere doordat een MINI, tot nu toe, onvoldoende ruimte en praktische mogelijkheden bood als gezinsauto. Potentiële MINI-kopers zochter onder andere hun toevlucht tot de crossover: een ruime en praktische personenauto die dankzij de uitstraling van een terreinauto toch iets bijzonders heeft.

Nu komt MINI met de Countryman, de MINI die alles kan. De hier gereden Cooper S-uitvoering is razendsnel, heeft een sublieme wegligging, kan zich redden in licht terrein en biedt ruimte aan vier personen plus hun bagage. Ondanks de vele aanpassingen, biedt ook de Countryman het rijplezier dat kenmerkend is voor MINI.

Deel deze advertentie